Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Elefánt koncert


Nagyerdei Víztorony

2017. november 25. 20:00

Az ötéves születésnapját ebben a hónapban ünneplő Elefánt zenekar őszi turnéjának debreceni állomása, ahol a szokásos fent és lent, pogó és összeborulás, elszállás és földre való visszaesés, szóval minden szélsőség, ami jó, ismét megtörténik.


Aki nem hallotta a tavasszal megjelent új albumukat még élőben, de rajongójuk, annak kihagyhatatlan esemény! Aki pedig már hallotta, az pontosan tudja, hogy milyen élményre számíthat, így nem fogjak akarni kihagyni.

Vendég: Analog Balaton
"A semmiből feltűnt formáció tavaly karácsonykor publikált egyetlen dalt SoundCloud-oldalán, ami részben ünnepi csilingelésével, részben a karácsonyi családi összejövetelekre is reflektáló - szomorkás - szövegével illett is az alkalomhoz, de a hatásai között Jon Hopkins-t és a Darkside-ot soroló zenekar a Junior Boys-hangulatait is megidéző szerzeményével olyat alkotott, ami ritkaság felénk: egyszerre egyedi gitáros-szintis korszerű popdal és magyarul is jól hangzik" - Recorder